TUOTTEIDEN MATERIAALIT

 

Hush Felt Ilmoitustaulut

Hush Felt Ilmoitustaulu valmistetaan huopamaisesta materiaalista. Reunat on maalattu mustaksi. Taulu kiinnitetään seinälle piilonappikiinnityksellä, jolloin ruuvinkannat eivät ole näkyvissä ja pinta on tasainen.
Hush Felt huopamateriaalilla on runsas valikoima eri värejä ja tuote on hajuton sekä allergiavapaa.

Findeisen

     


Hush Light Akustiikkapaneelit

Paneeli valmistetaan 55 mm  Basotect® solumuovista, jota käytetään keveyden, paloturvallisuuden ja A-luokan äänenvaimennuksen ansiosta niin lentokone- kuin autoteollisuudessakin.  Taustamateriaalina on 6 mm MDF-levy. Paneeli kiinnitetään seinälle tai kattoon piilokiinnikkeillä. Hush Light Akustiikkapaneeli verhoillaan laadukkaalla Camira Cara kankaalla. Kangas taitetaan taulun taakse, joka tuo taululle näyttävän ilmeen.

Basotect® on saksalainen laadukas tuote, ääntävaimentava, erittäin kevyt materiaali, palonkestävä -ilman palonestoaineita.
Lue lisää valmistajan sivuilta.

Basotect

Camira Cara

 

Teräsemali e3

Käyttämämme e3-teräsemalipinta on kovaa kuin graniitti, lupaamme sille elinikäisen takuun. Teräsemali-kirjoitustaulu soveltuu tiloihin, joissa kestävyys, käytettävyys ja hygienia ovat erityisen tärkeitä. Kirjoitustaulun pinta on kuivapyyhittävä ja helposti puhdistettava sekä  antibakteerinen, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää esimerkiksi sairaalaolosuhteissa. Pinnan materiaaleista 99% on kierrätettävää, josta todisteena on teräsemalipinnalle myönnetty Cradle to cradle-bronze -sertifikaatti.  

Ebnamel steel colours

CRADLE TO CRADLE 06.06.2022

 

Lasi

Lasimme toimitetaan Euroopasta ja tuotteissamme väri kiinnitetään emaloimalla lasin pintaan, mikä takaa värin varman pysyvyyden sekä lasitaulun turvallisen ja kestävän kiinnityksen seinälle. Lasitaulumme ovat aina karkaistua, CE-merkittyä eurooppalaista turvalasia ja sen reunat ovat turvallisesti pyöristetyt. Lasitaulun kiinnityksen lukitusmahdollisuus takaa tuotteen turvallisen käytön julkisissa kohteissa, tästä todisteena UK-standardin mukainen BS 6262-4-merkintä.

Myös muita värejä saatavana, värin voi valita RAL Classic värikartasta. Ainoastaan 4-alkuiset värit eivät sovellu lasitauluihin, koska sisältävät raskasmetalleja.

Glass colours     RAL colours

 

Max Cotton 100% puuvillakangas

Ilmoitus- ja akustiikkataulujen vakiokankaana on laadukas 100% Max Cotton puuvillakangas. Kangas on kudottu käyttäen vain parasta luonnon materiaalia ja se on suunniteltu erityisesti taulujen ja huonekalujen verhoiluun. Kankaasta tehdyllä ilmoitustaululla on M1-sisäilma sertifikaatti ja kangas on hyväksytty EU-standardin mukaisessa paloturvallisuustestissä. Max Cotton-kankaasta on valittavissa 25 eri värivaihtoehtoa. 

Max Cotton colours

Max Cotton colour numbers

 M1


Pellava

Pellavailmoitustauluilla on M1 sisäilmaluokitus.

M1

Lastulevy

Käyttämämme lastulevy on E1- sertifioitu.

Bulletin Board

Bulletin Board on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Valmistusaineena käytetty hapetetun pellavaöljyn, hartsin, korkin ja pigmenttien seos antaa tuotteelle sen ominaisen joustavuuden ja kimmoisuuden. Näiden ominaisuuksien ansiosta tuote on erittäin kestävä ja ekologinen.
Koska Bulletin Board on vahva, kestävä ja kimmoisa materiaali, se ei murene eikä rapistu perinteisten materiaalien kuten korkin tai huokoisen kuitulevyn tavoin.

Bulletin Boardilla on bakteerien kasvua estäviä ominaisuuksia, eivätkä ne kerää pölyä, minkä ansiosta ne pysyvät helposti puhtaina. Nämä ominaisuudet tekevät siitä käytännöllisen vaihtoehdon luokkahuoneisiin, jossa piirustukset ja ilmoitukset vaihtuvat lähes päivittäin. Antibakteerisuuden ansiosta tuote soveltuu myös terveydenhuollon tarpeisiin. 

 

Forbo colours

Ecophon

Ecophon-akustiikkapaneelimme rakennetaan Ecophon akustiikkamateriaalista sekä TK-Teamin uniikista reunalistasta. Ecophon-pinta on kuvapainokelpoinen. Ecophon-paneeleille on myönnetty Pohjoismainen Joutsenmerkki ja ne ovat täysin kierrätettäviä tuotteita. Tuotteella on seuraavat sertifikaatit: M1 sisäilmaluokitus, The Indoor climate label ja Astma och Allergi Förbundet.

 

Texona colours     

Super G colour options

Super G

M1 Allergia- ja astmaliittoceeuce

 

Hush Akustiikkapaneelit

Hush Akustiikkapaneeleissa on käytetty äänieristyslevyä, jolla on M1 hyväksyntä. Paneeli verhoillaan laadukalla Max Cotton puuvillakankaalla, joka on hyväksytty EU-standardin mukaisessa paloturvallisuustestissä. Erikoistilauksesta myös asiakkaan oma kangasvalinta on mahdollinen.

Max Cotton

Max Cotton

M1